Köszöntjük oldalunkon! Olvassa el.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a honlapunk ELKÖLTÖZÖTT egy szebb és és áttekinthetőbb oldalra.

Kattintson Átirányítás az átirányításhoz.


Levesek - Főételek

Áfonya leves füstölt hússal


Árvalaska leves


Aszaltszilva-leves


Babos derelyeleves


Birka (berbécs) csorba román módra


Birkacsorba


Borjú csorba leves


Burgonyagombóc-leves


Csorba leves húsgombóccal


Erdélyi lucskos káposzta (leves)


Erdélyi román csorba


Fehérpaszuly-leves füstölt disznóhússal



Alufóliában sült csirkecomb


Bakonyi sertésszelet gombával


Barackos gombóc


Birkapaprikás


Csabai palacsinta


Erdélyi töltött padlizsán


Erdélyi savanyú káposzta eltevése


Hagyma tokány puliszkával


Juhtúrós puliszka


Erdélyi töltött káposzta


Pityókás (krumplis) kenyér


Erdélyi lecsó recept


Román babfőzelék kolbásszal